Az II. évfolyam 1. szám elérhető itt:

Letöltés

Indítjuk a 2. évfolyamot!

Tisztelt Olvasó!

Még nincs egy éve, hogy sok lelkes kolléga összefogásával útjára indítottuk a Turisztikai és Vidékfejlesztési Tanulmányok tudományos folyóiratot. Indulásunkkor Bay Zoltán alábbi gondolatát választottuk mottónknak: „Az emberi kultúrának a tudomány az alapja, ezért kell legszélesebb körben terjeszteni.” Ennek jegyében igyekeztük újságunkat terjeszteni, megismertetni. Szerettünk volna mielőbb az egész országban ismertté válni a turisztikai és a vidékfejlesztési szakemberek körében. Ennek a törekvésnek az eredményét jelzi az idei első számunk is, melyben egyik publikáció sem kötődik a szerkesztőség belső köréhez, hanem tükrözi a folyóirat országos jellegét, és jelentőségét.

Nagy öröm és megtiszteltetés volt számunkra, hogy három országos szakmai konferenciának is média támogatói lehettünk. Szeretnénk ezeket az együttműködéseket az idei évben is erősíteni, összhangban azon határozott elképzelésünkkel, hogy a turizmus témakörei mellett a vidékfejlesztés kérdésköreivel foglalkozó tanulmányok is nagyobb számban jelenjenek meg lapunkban.

A 2017-es évfolyamunk indítása apropóján köszönjük szerkesztőbizottságunk tagjainak lelkes munkáját, szerzőinknek és lektorainknak együttműködését, olvasóinknak pedig a megtisztelő figyelmét.

 

A TVT szerkesztősége nevében:

 

                 Aubert Antal                                     Gonda Tibor

Szerkesztőbizottsági elnök                            Főszerkesztő